Over ons

All-X Design nagel salon is ontstaan vanuit een hobby. Met veel inzet is dit uitgegroeid tot een waardige salon. Er blijven nieuwe dingen worden ondernomen en nieuwe dingen geleerd. Buiten het brede assortiment nail art heb we ook een groot assortiment gel lak kleuren. Dit assortiment wordt steeds meer uitgebreid!

 

De geschiedenis van All-X Design nagel salon begon door ooit zelf naar een salon te gaan. Hierna ben ik begonnen het bij mezelf te zetten, van gel lak tot acryl. Ik heb meerdere certificaten gehaald zodat er daadwerkelijk kennis is van uw nagel en ik gegrond advies kan geven. Ik sta niet achter salons zonder certificaten aangezien je een belangrijke kennis over de nagel mist.

 

Zelf altijd een nagel bijter geweest en met heel veel moeite er zo goed als vanaf! Ik weet als geen ander hoe moeilijk dit is en bied daarom met veel geluk een nagelbijt behandeling aan. We kijken samen wat voor jou werkt en ik geef absoluut geen vies spul aan je mee voor op je nagels. Er wordt gezorgd dat ze er mooi uitzien en ondertussen werken we samen naar een top resultaat!

 

Meer weten over onze werk wijze? Twijfel vooral niet en neem contact op!

De koffie, thee of fris staan al klaar! Zie ik u snel in de salon?

 

"There is no better feeling then getting your nails done"

"Don’t ask for my mood, just check my nails. They say it all"

"I used to think there was only 7 colors. That was before I started shopping for gel polish"

All-X Design

Maandag: 11:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 13:00 - 19:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Weekend : Gesloten

WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner